diumenge, 20 d’agost del 2017

Dia 6: Bahia de Halon/Lang Ha (dia 2)

Hola a tothom!!

El segon dia a Lang Ha ha començat amb molt millor temps, feia sol i caloreta així que ens hem posat crema de sol fins a fer una capa d'un centímetre mínim (exagerada? jo? xD ) i ens hem carregat les motxilles a l'esquena. Avui visitàvem la illa de Cat Ba! és la illa més gran de la bahia i ens esperàven unes bicis per a fer un recorregut. Tota la gent del vaixell excepte nosaltres dues i la parella d'alemanys, l'Aline i el Benedict, havien contractat dos dies i una nit així que ells ja marxaven i ens hem quedat els 4 sols, tot un luxe!! ens han vingut a buscar amb una barca més petita que la nostra i ens hem posat romb cap a Cat Ba. Hem pogut pujar a la part de dalt del vaixell i veure les vistes espectaculars de la bahia... ha estat un moment inoblidable, molt relaxant... ha estat genial!! aquí us deixo unes fotos per a que veieu les vistes, tot i que crec que la càmera no és capaç de captar la bellesa del lloc...











Durant el recorregut hem parat al costat d'una altra barca i ha pujat una dona al nostre vaixell, l'Anna, que seria la nostra guia durant el viatge. Després d'una hora més o menys hem arribat a Cat Ba i allà hem agafat les bicis per fer una ruta fins a un poble que hi ha cap a l'interior de la illa. Segons l'Anna eren 6Km d'anada i 6 de tornada, però jo crec que no han estat tants, però no sabria dir quants. Les vistes del camí eren super maques!!





Ha estat genial poder anar en bici per allà, malgrat algunes de les pujades infernals que ens hem trobat (i que algunes hem hagut de fer baixant de la bici i emputjant). Hem fet un parell de parades, la primera d'elles a una casa local que tenien una mini-granja amb porcs (i porquets petitons!!), gallines, pollets i ànecs. La veritat és que la parada ha estat molt bé per veure com viuen la gent local però també en part perquè començava a fer molta calor i ha vingut bé parar i estar una mica a l'ombra (tot i que el cel estava una mica tapat feia una calor brutal...). Una estona més tard, hem seguit el camí amb les super vistes per a fer una parada a un homestay molt bonic enmig de la natura i que tenen un riu on viuen peixets d'aquests que et treuen la pell morta dels peus a mossegades. Hem ficat els peus i feien moltes pessigolles! jo no aguantava ni 10 segons amb els peus allà dins de les pessigolles que em feien! xD Jo no sé com s'ho deu fer la gent aquesta que paga per a posar els peus en peixeres amb aquests peixos, jo no aguantaria res! jejejeje.


Hem estat una estona per allà i després hem començat a tornar cap al vaixellet, on ens esperava un fantàstic dinar (al que aquesta vegada sí que hem fet una foto!). Com tot el menjar que estem provant aquí, estava super bo.


Després de dinar, hem anat a un lloc per anar a fer kayak un altre cop i de camí cap allà ha caigut el diluvi... (no sé si es veu bé a la foto...). De sobte ha començat a ploure moltíssim, ha durat uns 15-20 minuts i després com si no hagués passat res, ha deixat de ploure i ja no ho ha fet més. Estem tenint molta sort amb això!


Hem agafat els kayaks i hem anat remant fins a una zona amb una mica de sorra on hem pogut baixar i fer-nos un banyet. La Glòria se n'ha anat a agafar petxines i jo m'he quedat parlant amb els alemanys (m'han intentat ensenyar una mica d'alemany i he estat una alumna nefasta... crec que l'alemany no és el meu idioma! xD ). Una mitja horeta o tres quarts d'hora més tard hem començat a enfilar cap al vaixell amb els kayaks. He de fer una menció especial al grup Glòria-Edurne al kayak... només se'ns sentia dient "però gira!", "ves cap allà", "cap allà a on?", "però perquè això no va recte??"... crec que el nostre estil és anar fent zig-zags! xD

Ja una altra vegada al vaixellet, hem pujat a dalt i ens hem tumbat, fent el camí de tornada i mirant les vistes. Super relaxant... fins a arribar al nostre vaixell, on hem anat a dutxar-nos i canviar-nos de roba. Hem anat a la coberta a estirar-nos una mica i a esperar a la nova gent que estaven fent el mateix recorregut de kayak que vam fer nosaltres ahir. Hem estat descansant una estona a les hamaques de la coberta mentre feien el sopar. Aquí la coberta del vaixell en una foto, amb la col·lecció d'hamaques al fons.


El que també va ser molt bonic va ser la posta de sol... :)



Després de sopar i mentre la Glòria anava a intentar pescar calamars de nou (n'ha vist 3 avui!!), jo m'he quedat jugant a daus amb la parella d'alemanys i amb un parell de nois de Bilbao super macos, l'Aitor i el Carlos, que han arribat al vaixell aquest matí. Hem jugat a un joc de daus que pel que es veu és super conegut a Alemanya i que ens han explicat que tothom hi juga allà (de nou, ja sabeu que és molt fàcil convèncem de jugar al que sigui!!! jejeje) i que s'assembla molt al poker. I hem viscut un moment en que el guia nou que hi havia al vaixell gairebé surt per la borda... és un noi super simpàtic i molt entusiasta, però no té filtre... i li ha fet un parell de bromes al Benedict, amb els daus i amb les seves ulleres que hem vist com el noi alemany havia de comptar fins a 10 per a no tirar-lo cap a l'aigua! és que són molt l'antítesi... xD

I fins ara, que ens anem a dormir!!! bona nit!

PD. Avui ens hem espantat molt perquè ens hem assabentat de l'atemptat a Barcelona... per sort hem pogut parlar amb alguns de vosaltres (imagineu-vos la nostra impotència i nervis al no poder contactar amb vosaltres per tema de cobertura...) i ens heu dit que esteu tots bé...

10 comentaris:

  1. Hola wapisimas!!

    Vosotras aprovechad y disfrutad al máximo del viaje, aquí estamos todos bien.

    Recordadle al guía que los alemanes no suelen ser famosos por su paciencia ni por su humor...

    Creo que fue realmente un acierto coger los 3 días y que vieseis Lang Ha y Cat Ba, porque las fotos que ponéis son realmente impresionantes!!

    2 preguntas:
    1) ¿Hay algún vídeo de las dos remando en el kayak? (plis plis plis)
    2) la foto de la comida... ¿para cuanta gente era? Porque creo que ni yo en mis buenos tiempo habría podido con 6 platos!!! Incluyendo gambas!!

    P.D. Insisto ¿cómo se pescan los calamares?

    ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, creo que fue un acierto total los 3 días y 2 noches!

      Sobre el vídeo de las dos remando... no tenemos... los chicos alemanes nos van a pasar los suyos, pero creo recordar que aun les quedaba un mes de viaje, así que tendremos que esperar para tenerlos!

      Sobre la comida... era para 4!! había un MONTÓN de comida!!!!

      Elimina
    2. Bueno, si al final tenemos vídeos de las dos remando... valdrá la pena la espera!!! :)

      Elimina
  2. Por cierto!! Esto es del dia 17-18!! Escribid más!!

    Vuestros lectores lo exigen!! XDDD

    ResponElimina
  3. No se si serà millor deixar de seguir-vos al blog, perque ara que he tornat a la feina gairebé se m'està caient la llagrimeta de l'enveja.

    Nune, ja ens explicaras jocs nous, sempre ens agrada apendre ja ho saps ;)

    Gloria ... quan tornis, si vols et poso un calamar en un ham i un fil i així no et quedes amb les ganes almenys ;)

    Petons guapes!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ens deixaràs de seguir?? de debò? snif, snif... sabem que no ho faràs! :P

      I tant!!!! ja saps que sempre estic oberta a conèixer nous jocs! no perdo oportunitat!!! jejejeje

      Jo crec que la Glòria s'ho va passar super bé, pesqués o no pesqués!

      Elimina
  4. Cat Ba!!! I tiren un gat.... feta la broma, que xulo tot el que veieu!!! Continuo llegint que vaig mol enrederit!

    ResponElimina